160x600
15 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Onikişubat Belediyesinden kırsaldaki 1500 öğrenciye sinema hediyesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Onikişubat Belediyesinden kırsaldaki 1500 öğrenciye sinema hediyesi
Abone ol
Sinemaya Gitmeyen çocuğumuz Kalmasın Düşüncesiyle Yola çıkan Onikişubat Belediyesi, Kırsal Mahallelerdeki öğrencileri Sinema Ile Buluşturdu

Kahramanmaraş’ın Onikişubat Belediyesi, kırsal mahallelerdeki öğrencileri sinema ile buluşturdu. Proje kapsamında ilçenin 12 farklı kırsal mahallesindeki okullardan belirlenen bin 500 minik öğrenci, ’Akıllı Tavşan Momo: Büyük Takip’ adlı animasyon filmini izleme fırsatı buldu.

Çocukların yalnızca akademik değil, sosyal ve kültürel açıdan da gelişim göstermelerine katkı sunduğu belirtilen Onikişubat Belediyesinin, sosyal belediyecilik anlayışı ve eğitime desteğiyle geleceğin teminatı çocuklara yönelik anlamlı bir projeye daha imza attığı ifade edildi. Sinemaya gitmeyen çocuğumuz kalmasın’ düşüncesiyle yola çıkan belediye ekiplerinin, kırsal mahallelerdeki öğrencileri sinema ile buluşturduğu kaydedildi. Proje kapsamında ilçeye bağlı 12 farklı kırsal mahalledeki okullardan belirlenen bin 500 minik öğrenci, ’Akıllı Tavşan Momo: Büyük Takip’ adlı animasyon filmini izleme fırsatı buldu.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, hem çocukların kültürel gelişimlerine katkı sağladı hem de onların hayatlarında unutulmaz bir anı bıraktı.

Özellikle hayatlarında ilk kez sinema salonuyla tanışan çocukların heyecanı ve mutluluğu, projenin ne denli anlamlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Sinema etkinliği, taşımalı sistemle kırsal mahallelerden alınan öğrencilerin sinema salonuna götürülmesiyle başladı. Çocuklara sinema gösteriminin yanı sıra ikramlar da sunularak, tam anlamıyla bir şenlik havası oluşturuldu. Gösterim boyunca çocukların heyecanı, filmin her sahnesine yansıyan kahkahaları dikkat çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Üreten Gençlik Proje ve Ürün Sergisi Mersin OSBde açıldıÖnceki Haber

‘Üreten Gençlik Proje ve Ürün Sergisi Me...

Yozgatta 6 araç zincirleme kazaya karıştı: 5 yaralıSonraki Haber

Yozgatta 6 araç zincirleme kazaya karışt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar