26 Eylül 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ölü çocuklar evini özlemez mi? Began Çağlavdan yeni single

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ölü çocuklar evini özlemez mi? Began Çağlavdan yeni single
Abone ol
Kültür Ve Turizm Bakanlığı Onaylı Albümü Bulunan Besteci Ve Müzisyen Began çağlav’ın Yeni Single çalışması "kaçma", Tüm Dijital Müzik Platformlarında Müzikseverlerle Buluştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı albümü bulunan besteci ve müzisyen Began Çağlav’ın yeni single çalışması "Kaçma", tüm dijital müzik platformlarında müzikseverlerle buluştu.

Savaşın çocuklar üzerindeki etkisini ve savaş kavramının çocukluk döneminden itibaren nasıl hayatın bir parçası haline getirildiğini sorgulayan eser, sözleri ve kapak tasarımıyla dikkati çekiyor.

Çağlav’ın "Kaçma" adlı çalışmasının kapak görselinde, "çocukların ellerinde tahta silahlar" yer alıyor. Görseldeki çocuk elleri, küçük yaşlarda oyuncak silahlarla kurulan ilişkinin, ilerleyen yıllarda gerçek silahların kullanıldığı savaşlara dönüşmesine gönderme yapıyor.

Began Çağlav, "Kaçma" ile çocuklukta oyuncak olarak karşılaşılan silah imajıyla, bugün savaşlarda çocukların hayatına mal olan gerçek silahlar arasındaki çelişkiye dikkati çekiyor.

"Kaçma", tüm dijital müzik platformlarında dinlenebiliyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Adıyamanda Halk ve Güvenlik toplantıları başladı Önceki Haber

Adıyamanda Halk ve Güvenlik toplantıları...

Şehzadelerde çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor Sonraki Haber

Şehzadelerde çöp konteynerleri dezenfekt...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar