25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Oltuda açan laleler renk cümbüşü oluşturuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oltuda açan laleler renk cümbüşü oluşturuyor
Abone ol
Erzurum’un Oltu Ilçesinde Baharın Gelişiyle Birlikte Doğa Renk Cümbüşüne Sahne Oluyor. Ilçenin Kuzeydoğusunda Yer Alan Lale Dağı Ile Sitare Dağı’nda Açan Sarı Ve Kırmızı Laleler, Bölgeye Ayrı Bir Güzellik Katıyor.

Erzurum’un Oltu ilçesinde baharda renk cümbüşü yaşanıyor. İlçenin kuzeydoğusunda yer alan Lale Dağı ile Sitare Dağı’nda açan sarı ve kırmızı laleler, bölgeye ayrı bir güzellik katıyor.

Tüm Türkiye’de etkili olan soğuk havaya rağmen Oltu’da bahar yüzünü gösterirken, özellikle Sitare Dağı’nda açan doğal laleler görsel şölen sunuyor. Doğaseverlerin ilgisini çeken laleler, bölgeyi ziyaret edenleri adeta büyülüyor. Oltu’da yaşayan Osman Aydın da laleleri görmek için Sitare ve Lale dağlarına yürüyüş yaptıklarını belirterek, "Çok güzel laleler açmış. Bu doğal güzelliklerin korunması ve gelecek nesillere aktarılması gerekiyor" dedi.

Yetkililer ve vatandaşlar, bölgede kendiliğinden yetişen doğal lalelerin korunmasının önemine dikkat çekerek, bu eşsiz doğa mirasının tahrip edilmeden gelecek kuşaklara ulaştırılması gerektiğini vurguluyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PAÜ Hastanesi girişinde unutulan şüpheli çanta paniğine neden oldu Önceki Haber

PAÜ Hastanesi girişinde unutulan şüpheli...

Kübranın korkunç sonu gün yüzüne çıkarıldı Sonraki Haber

Kübranın korkunç sonu gün yüzüne çıkarıl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar