160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Oltu Çuval Fabrikası Almanyaya ihracat yapmaya başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oltu Çuval Fabrikası Almanyaya ihracat yapmaya başladı
Abone ol
Oltu’da Yaklaşık Iki Yıl önce üretime Geçen Mitat Güzel Mitatoğlu Sentetik çuval Ve Güzel Bigbag Fabrikası, Almanya’ya Ihracat Yapmaya Başladı.

Oltu’da yaklaşık iki yıl önce üretime geçen Mitat Güzel Mitatoğlu Sentetik Çuval ve Güzel Bigbag Fabrikası, Almanya’ya ihracat yapmaya başladı.

Fabrika, sektörün en kaliteli Bigbag çuvallarını üreterek bu alanda gurur duyuyor. İlk ihracatlarını iki tırla Almanya’ya gönderen fabrikadan yönetim kurulu başkan yardımcısı Erkan Güzel, “Türkiye’nin en kaliteli Bigbag üretimini Oltu’da gerçekleştiriyoruz. Tesislerimizde her renk iplik, her renk kumaş ve her tür Bigbag üretimi yapıyoruz. İhracattaki payımızı artırarak başarıya büyük bir adım attık,” dedi.

Almanya’ya yapılan ihracatın Oltu’daki tesislerde üretilmiş olmasının kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Güzel, emeği geçen tüm personeline teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuyucakta kaçak kazıya suçüstü Önceki Haber

Kuyucakta kaçak kazıya suçüstü

Küçükçekmecede ‘Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı Kapanış Toplantısı düzenlendi Sonraki Haber

Küçükçekmecede ‘Sürdürülebilir Enerji ve...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar