160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Okulun toprak ve çakıl taşlı zemininde yılmadılar, derece aldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okulun toprak ve çakıl taşlı zemininde yılmadılar, derece aldılar
Abone ol
OKUL BAHÇESİNİN ESKİ HALİ

İzmir’in Dikili ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, zamanla yıpranan bahçedeki toprak ve çakıl taşlarıyla dolu zeminde zor da olsa oyunlar oynadı, antrenman yaptı, voleybolda da Türkiye 5’incisi oldu. Bu durum yetkilileri harekete geçirirken, çocukların rahatça oyun oynayamadığı, antrenman yapamadığı okul bahçesi; velilerin, kaymakamlığın ve belediyenin iş birliği ile yenilendi.


2001 yılında yapımı tamamlanıp eğitim-öğretim hayatına başlayan Dikili Cumhuriyet Ortaokulunun bahçe zemini, yıllar içinde aşındı ve zeminde yer yer çukurlar oluştu. Çocukların rahat oyun oynayamadığı, voleybolda antrenman yapamadığı bahçe zemininde, yağmurlu havalarda küçük göletler oluşması minikleri yıldırmadı.


Bu okulda okuyan minik öğrenciler, her şeye rağmen bu toprak ve çakıl taşlarıyla dolu zeminde voleybol antrenmanları da yaptı. Öğrenciler, okullar arası Küçük Kızlar Voleybol Liginde önce İzmir şampiyonu, ardından da Türkiye 5’incisi oldu. Alınan bu sportif başarı, yetkilileri de harekete geçirdi. Bahçe, velilerin, kaymakamlığın ve belediyenin iş birliği ile yenilendi. Bu durum, minik öğrencilerin yüzlerini güldürdü. Bahçe yenilenmesine ekonomik manada destek olan öğrenci velilerinden Özkan Akar da, en yakın zamanda spor salonunun yapımına başlanacağının sözünü verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TFF 2. Lig: Bursaspor: 0 - Düzcespor: 0Önceki Haber

TFF 2. Lig: Bursaspor: 0 - Düzcespor: 0

Atatürk Üniversitesi Senatosundan TOGG Oltu için teşekkür mesajıSonraki Haber

Atatürk Üniversitesi Senatosundan TOGG O...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar