160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Okulda matematik günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okulda matematik günü
Abone ol
Matematik Romanları Ve Kitapları Yazarı Uzman Antropolog-yazar Hasan Topdemir,'matematik Haftası' Etkinlikleri Kapsamında Samsun'da öğrencilerle Buluştu.

Matematik romanları ve kitapları yazarı Uzman Antropolog-Yazar Hasan Topdemir, ’Matematik Haftası’ etkinlikleri kapsamında Samsun’da öğrencilerle buluştu.

Samsun’un Atakum ilçesindeki Yunus Emre İlkokulu öğrencileri, matematik romanları ve kitapları yazarı Uzman Antropolog-Yazar Hasan Topdemir ile buluştu. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün OKUSAM Projesi kapsamında Matematik Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikte öğrenciler, yazar Topdemir ile keyifli anlar yaşadı.

Amacının matematiğin günlük hayattaki karşılığını çocuklara göstermek olduğunu söyleyen yazar Hasan Topdemir, "Matematik yapılan her işte ve meslekte bize katkı sağlar. O yüzden herkesin matematik bilmesi gerekir" dedi.

Örüntü ve simetriden yararlanarak Leonardo da Vinci’nin köprüsünü çivisiz, vidasız, yapıştırıcısız yapıp test eden, söyleşisinde Singapur matematiği ile ilgili etkileşimli çalışmalar yapan yazar, ilkokul öğrencilerini edebiyatın, sanatın ve matematiğin gizemli dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkarttı.

Çocukların sorularını cevaplayan yazar Hasan Topdemir, Şifrelerin Peşinde İstanbul, Şifrelerin Peşinde Göbeklitepe, Singapur Matematiği adlı kitaplarını da imzaladı. Samsun’da çocuklarla güzel ve keyifli vakit geçirdiğini söyleyen Yazar Hasan Topdemir, Şifrelerin Peşinde Karadeniz adlı kitabının müjdesini de verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkale ruhunu sahneye taşıdılar Önceki Haber

Çanakkale ruhunu sahneye taşıdılar

Nilüferli minikler de artık ‘Ana Kucağında Sonraki Haber

Nilüferli minikler de artık ‘Ana Kucağın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar