160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Okular tatil edildi, çocuklar kar topu oynamaya koştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okular tatil edildi, çocuklar kar topu oynamaya koştu
Abone ol
ADANA’NIN KUZEY İLÇELERİNDE AŞIRI KAR YAĞIŞI NEDENİYLE EĞİTİME BİR GÜN ARA VERİLİNCE, ÇOCUKLAR SOLUĞU SOKAKTA ALIP KAR TOPU OYNADI.

Adana’nın kuzey ilçelerinde aşırı kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verilince, çocuklar soluğu sokakta alıp kar topu oynadı.


Adana’nın yüksek kesimlerinde dün akşam saatlerinde başlayan kar bugün sabaha kadar etkili oldu. Bu nedenle Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve Aladağ ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Eğitime ara verilmesinin yanı sıra engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayıldı. Kar nedeniyle kapanan yollarda belediye ekiplerinin iş makineleriyle açıldı. Birçok kişi için kar eziyete dönüşürken, çocuklar okulların tatil edilmesini fırsat bilerek kendilerini sokağa attı. Çocuklar arkadaşlarıyla kar topu oynayarak, “Uzun süredir ilk kez kar yağdı. Okullar da tatil olunca biz bu duruma çok sevindik. Şimdi de arkadaşlarımızla kar topu oynuyoruz, çok mutluyuz” dedi.


Kar yağışı nedeniyle ilçelerde kartpostallık görüntüler de oluştu. Vatandaşlar da evlerinin önündeki karları kürekle temizledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ANTGİADda Yeni dünya, yeni tüketici, yeni şirket konuşulduÖnceki Haber

ANTGİADda Yeni dünya, yeni tüketici, yen...

Ağrıda bankların demirlerini söküp kullanılamaz hale getirdilerSonraki Haber

Ağrıda bankların demirlerini söküp kulla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar