11 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Okul servislerine ceza yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Okul servislerine ceza yağdı
Abone ol
İç İşleri Bakanı Ali Yerlikaya yurt genelinde 3 bin 966 okul servis aracına ceza yazıldığını kaydetti. Servisleri de uyaran Yerlikaya " Dünyanın en kıymetli yolcularını taşıyorsunuz, hız ve trafik kurallarına uyalım, araçlarımızın bakımını yapalım" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde denetlenen 112 bin 241 okul servisi aracından 3 bin 966’sına ceza kesildiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından gerçekleştirilen uygulama ile ilgili açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın okullarına güven içinde gitmesi, evlerine huzur içinde dönmesi için okul servis denetimlerimiz hassasiyetle devam ediyor.

11-22 Eylül tarihleri arasında: Ülkemiz genelinde 112 bin 241 okul servisi denetlendi.

Bu araçlardan 3 bin 996’sına ceza kesildi. Aynı tarihler arasında İstanbul’da ise 5 bin 863 servis aracı denetlendi.

Bu araçlardan 403’üne ceza kesildi. Okul servisi sürücülerimiz, sizler dünyanın en kıymetli yolcularını taşıyorsunuz.

Araçlarımızın bakımını ihmal etmeyin. Eksiksiz yola çıkmayalım. Hız ve trafik kurallarına uyalım” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Askıda kurutmalık yok satıyor Önceki Haber

‘Askıda kurutmalık yok satıyor

Denizin altında evlenme teklifi Sonraki Haber

Denizin altında evlenme teklifi

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar