OKÜ'den Keldaz'a zirve yürüyüşü

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri, Zorkun Yaylası Keldaz bölgesine zirve yürüyüşü yaptı. Öğrencilere burada arak biyolojik çeşitliliğin önemi vurgulandı.

OKÜ'den Keldaz'a zirve yürüyüşü
Haberler'de Abone Ol

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ)  Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencileri, Zorkun Keldaz'a zirve yürüyüşü yaparak biyolojik çeşitliliğin önemini vurguladı.

OKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, Zorkun Keldaz'a zirve yürüyüşü gerçekleştirdi.

Doğayla iç içe olma ve çevresel farkındalık kazanma amacıyla düzenlenen etkinlikte, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevlilerince, öğrencilerine biyolojik çeşitlilik ve korunan alanlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

Adımlarını zirve için atan öğrenciler, eğlenceli bir deneyim yaşarken gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakma konusundaki kararlılıklarını göstermiş oldu.

Zirveye ulaşan öğrenciler, Türk bayrağı açarak fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Medya Gazete

Medya Gazete

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.