28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3419
EURO35.1364
ALTIN2308.5

Öğrencilere sivrisinekle mücadele semineri verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrencilere sivrisinekle mücadele semineri verildi
Abone ol
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI HAŞERE İLE MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SARUHANLI İLÇESİ HACIRAHMANLI MAHALLESİ’NDE ATATÜRK MEHMET OTAN ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNE SİVRİSİNEK İLE KÜLTÜREL MÜCADELE KAPSAMINDA SEMİNER VERİLDİ.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşere ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Saruhanlı ilçesi Hacırahmanlı Mahallesi’nde Atatürk Mehmet Otan Ortaokulu öğrencilerine sivrisinek ile kültürel mücadele çerçevesinde seminer verildi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürüttüğü sivrisinek ile kültürel mücadele eğitimlerinde öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Haşere ile mücadele ekiplerince Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan Ortaokulu’nda sivrisinek ile mücadele konulu eğitim semineri düzenlendi. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşere ile Şube Müdürü Firuze Ak, Haşere ile Mücadele Ekip Sorumlusu Nuray Çokay ve Okul Müdürü Kerem Aysel’in de katıldığı seminerde, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde sivrisineklerin üremesinin önüne geçmek amacıyla yapılacak çalışmalar anlatıldı. Sivrisineklerin kolayca üreyebildiği içi su dolu kova, bidon, saksı altlığı gibi alanlarda suyun düzenli olarak tahliye edilmesi gerektiği konusunda öğrenciler bilgilendirildi. Seminer hakkında bilgilendirmede bulunan Haşere ile Şube Müdürü Firuze Ak, “Sivrisineklerin üreme alanları ve mücadelesi konusunda öğrencilerimizde bir farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim programlarımızı düzenliyoruz. Evlerinde ya da oyun oynadıkları alanlarda sivrisineklerin ürememesi için neler yapmaları gerektiğini anlatıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Örnek fırıncılar: Zabıta denetiminde pide gramajları yüksek çıktıÖnceki Haber

Örnek fırıncılar: Zabıta denetiminde pid...

Kuşadası Belediyesinden öğrencilere vektörel mücadele eğitimiSonraki Haber

Kuşadası Belediyesinden öğrencilere vekt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar