160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Öğrenciler gönüllü faaliyetlerle gelişiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciler gönüllü faaliyetlerle gelişiyor
Abone ol
Subü Hendek Myo Etkinlik Atölyesi Topluluğu Ve Gönüllülük çalışmaları Dersinin öğrencileri Afet Eğitimi Alarak Gençlerin Görme Engelli Bireylerin Hayatlarını Kolaylaştırmak Için Neler Yapabileceklerini öğrendi.

SUBÜ Hendek MYO Etkinlik Atölyesi Topluluğu ve Gönüllülük Çalışmaları dersinin öğrencileri afet eğitimi alarak gençlerin görme engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için neler yapabileceklerini öğrendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Hendek Meslek Yüksekokulu’nun Etkinlik Atölyesi Topluluğu ve Gönüllülük Çalışmaları dersinin öğrencileri, Öğretim Görevlisi Sezgin Bıçak mihmandarlığındaki faaliyetlerine devam ediyor. Kısa süre önce gerçekleştirdikleri etkinliklerde cami temizleyen ve huzurevi sakinlerini ziyaret eden öğrenciler, son olarak ise Hayat Arama Kurtarma Derneği Sekreteri Hamdi Kahveci’den yangın ve afet anında yapılması gerekenlere yönelik eğitim aldı. Öğrenciler bir diğer etkinlikte ise Hendek Abdurrahman Gürses KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nun manevi danışmanı Cemal Atabek ve Altı Nokta Körler Derneği Eski Başkanı Zekeriya Toptan ile sohbet etti. Atabek öğrencilere gençlik ve ahlak üzerine bir sohbette bulunurken, Toptan ise görme engelli bir birey olarak yaşadığı zorlukları ve bunları aşmak için gençlerin nasıl davranması gerektiğini anlattı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Profilo, sürdürülebilir mağaza konseptini Ümraniye’de hayata geçirdiÖnceki Haber

Profilo, sürdürülebilir mağaza konseptin...

Kocaeli Stadyumuna tramvay geliyorSonraki Haber

Kocaeli Stadyumuna tramvay geliyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar