160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Öğrenciler depremzedeler için soba ve seyyar tuvalet yapımına başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciler depremzedeler için soba ve seyyar tuvalet yapımına başladı
Abone ol
BOLU’DA İZZET BAYSAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ DEPREM BÖLGESİNDE İHTİYAÇ DUYULAN SEYYAR TUVALET VE SOBA YAPIMI İÇİN KOLLARI SIVADI.

Bolu’da İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan seyyar tuvalet ve soba yapımı için kolları sıvadı.


Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından vatandaşlar seferber oldu. Deprem bölgesinde hava sıcaklıklarının eksi derecelerde seyretmesi bölgede ısınma ihtiyacı ortaya çıkardı. İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de 200 soba üretimi için harekete geçti. Bölgede ihtiyaç duyulan seyyar tuvaletler ile ilgili de çalışmalarını yürüten öğrenciler, 50 seyyar tuvalet tuvalet yapacak. Yapımı tamamlanan soba ve seyyar tuvaletler deprem bölgesine gönderilmek üzere Bolu Valiliği’ne teslim edilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantepte deprem sonrası dev obruk oluştuÖnceki Haber

Gaziantepte deprem sonrası dev obruk olu...

Hava Kuvvetleri deprem bölgelerine yardım malzemesi ulaştırmaya devam ediyorSonraki Haber

Hava Kuvvetleri deprem bölgelerine yardı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar