160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Öğrenciler davul çalıp bahşiş topladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğrenciler davul çalıp bahşiş topladı
Abone ol
Nevşehir’de Davul Eşliğinde Maniler Söyleyerek Sınıfları Dolaşan öğrenciler, Hem Ramazan Geleneğini Yaşıyor, Hem De Yaşatıyorlar.

Nevşehir merkeze bağlı Özyayla köyünde ilkokul öğrencileri, okulda davul eşliğinde maniler söyleyerek öğretmenlerinden bahşiş topladı.

Özyayla İlköğretim Okulu’nda öğrenciler, Ramazan ayı geleneğini bir proje ile okullarında yaşattı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa Şengül’ün düzenlediği etkinlikte 7-A sınıfı öğrencileri Muhammed Emin Çelik, Yasin Uğur ve Berat Şahin, okulun koridorlarında davul eşliğinde maniler söyleyerek Ramazan geleneğini yaşattı. Sınıf sınıf gezen öğrenciler, öğretmenlerinden bahşiş topladı. Okulda hazırlanan Ramazan ayı köşesi de ilgi odağı oldu.

On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının önemini hissettirmek ve maneviyatını yaşatmak için bir çalışma başlattıklarını kaydeden Din Kültürü Öğretmeni Mustafa Şengül, "Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu etkinlik ve destekleri için teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz bu yıl da unutamayacakları bir Ramazan ayı geçiriyorlar" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düzcede Muay Thai sporcusu son yolculuğuna uğurlandı Önceki Haber

Düzcede Muay Thai sporcusu son yolculuğu...

Pendikte bir anda hareket eden kamyon park halindeki araçları biçti Sonraki Haber

Pendikte bir anda hareket eden kamyon pa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar