160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Odun talaşı yüklü tır devrildi, Afyonkarahisar-Kütahya karayolu 2 saat ulaşıma kapandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Odun talaşı yüklü tır devrildi, Afyonkarahisar-Kütahya karayolu 2 saat ulaşıma kapandı
Abone ol
AFYONKARAHİSAR’DA ODUN TALAŞI YÜKLÜ TIRIN KONTROLDEN ÇIKARAK DEVRİLDİĞİ KAZADA AFYONKARAHİSAR-KÜTAHYA KARAYOLU YAKLAŞIK 2 SAAT ULAŞIMA KAPALI KALDI.

Odun talaşı yüklü tırın kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazası sebebi ile Afyonkarahisar-Kütahya karayolu yaklaşık 2 saat ulaşıma kapalı kaldı.

Kaza, Bayramgazi köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, L.D. yönetimindeki 54 KG 749 plakalı tır, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Savrula tır ardından yol ortasına devrildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, dorsedeki tonlarca odun talaşı ise yola savruldu. Kazanın ardından Afyonkarahisar-Kütahya karayolu etrafa saçılan talaştan dolayı trafiğe kapandı. Karayolu daha sonra talaşın kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Polis ve jandarma ekipleri ise karayolunda herhangi bir olumsuzluk yaşanması için yoğun uğraş verdi.

Kazayı yara almadan atlatan tır sürücüsü L.D., ise olayın ardından yaptığı açıklamada, “Afyon’a doğru geliyordum, ufak bir çamur vardı. fark edemedim ve kaymaya başladı. Önce taşa vurdum sonra dorse döndü ve devrildi” dedi.

Olayın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdoğana karanfilli karşılama Önceki Haber

Erdoğana karanfilli karşılama

Orduda yamaç paraşütüne olan ilgi artıyor Sonraki Haber

Orduda yamaç paraşütüne olan ilgi artıyo...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar