160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Oda Orkestrası Konseri ‘Narine Ağıt temasıyla gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oda Orkestrası Konseri ‘Narine Ağıt temasıyla gerçekleşti
Abone ol
Osmangazi Belediyesi Tarafından Düzenlenen Oda Orkestrası Konseri’nde Diyarbakır’da Cinayete Kurban Giden 8 Yaşındaki Narin Güran, Yad Edildi.

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Oda Orkestrası Konseri’nde Diyarbakır’da cinayete kurban giden 8 yaşındaki Narin Güran, yad edildi.

Ördekli Kültür Merkezi’nde her hafta düzenlenen Oda Orkestrası Konseri’nin bu haftaki sahnesi, Diyarbakır’da canice katledildikten sonra cansız bedeni 19 gün sonra bulunan Narin Güran’a ‘Ağıt’ temasıyla gerçekleştirildi. Keman sanatçıları Sıla Arsever ve Rasim Yokuş, piyano sanatçısı Mehmet Bütün, gitar sanatçısı Salthan Uğur ve viyolonsel sanatçısı Harun Yılmaz, bu haftaya özel olarak hazırladıkları repertuarda bulunan duygu dolu eserleri, küçük Narin için çaldı. Ölüm haberiyle tüm Türkiye’yi yasa boğan Narin’in yad edilmesi nedeniyle daha da anlam kazanan konsere, Osmangazili sanatseverlerin ilgisi büyük oldu. Konser boyunca küçük Narin’in fotoğrafı sahneye yansıtıldı. Narin’in fotoğrafının altında enstrümanlarını çalan sanatçılar, konsere gelen dinleyicilere hem müzik ziyafeti sundu, hem de duygusal anlar yaşattı.

‘Narin’e Ağıt’ temasıyla gerçekleştirilen Oda Orkestrası Konseri’ne Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Fatma Çil Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bandırmada 24 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandıÖnceki Haber

Bandırmada 24 yıl hapis cezası bulunan ş...

Pamukovanın o mahallesi güçlü altyapıyla buluşuyorSonraki Haber

Pamukovanın o mahallesi güçlü altyapıyla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar