160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Obruk Şelalesi çağlamaya başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Obruk Şelalesi çağlamaya başladı
Abone ol
Adana’nın Saimbeyli Ilçesinde Bulunan Obruk şelalesi Son Dönemde Etkili Olan Kar Ve Yağmur Yağışlarının Ardından Azalan Su Seviyesi Yükseldi şelale Yeniden çağlamaya Başladı.

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde bulunan Obruk Şelalesi son dönemde etkili olan kar ve yağmur yağışlarının ardından çağlamaya başladı.

Adana sıcaklarında doğa tutkunlarının kaçış noktası olan endemik mavi kelebekleri, kiraz çiçekleriyle dikkat çeken Saimbeyli ilçesindeki Obruk Şelalesi yeniden akmaya başladı. Şelalenin akmaya başlamasıyla birlikte çevresindeki mesire alanı da kamp ve piknikçiler için yeniden düzenlenip ziyaretçiler için hazırlandı.

Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal, bayram tatilinde kamp ve doğa tutkunlarını ilçeye davet etti. Başkan Dal, "Obruk Şelalemiz Saimbeyli’mizde saklı bir cennet, doğanın bize hediyesi. Berrak suların coşkuyla aktığı, tarihle iç içe geçen Obruk Şelalesi doğal güzellik değil bir mirastır. Saimbeyli’nin temiz havası ve doğanın hediyelerini izlemeye herkesi davet ediyoruz. Bugüne kadar hak ettiği değeri göremeyen şelalemizi bu yıl bahar ve yaz sezonuna hazırladık. Yeni projeler ile bölgenin hak ettiği değeri görmesi için çalışmalarımız sürüyor. Doğa tutkunlarını ilçemize bekliyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzincanda Ramazan Bayramı süresince nöbetçi fırınlar açıklandıÖnceki Haber

Erzincanda Ramazan Bayramı süresince nöb...

Depremde iş yeri yıkılan esnafın konteyner ekmek teknesi alevlere teslim oldu, onlarca cep telefonu kullanılmaz hale geldiSonraki Haber

Depremde iş yeri yıkılan esnafın konteyn...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar