160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

O turistik beldeyi de sel vurdu...Çamur deryasına döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
O turistik beldeyi de sel vurdu...Çamur deryasına döndü
Abone ol
Bursa Ve çevre Ilçelerinde Iki Gündür Etkili Olan şiddetli Fırtına Ve Ardına Gelen Sağanak Yağmur Bazı Bölgelerde Sel Ve Taşkınlara Sebep Oydu

Bursa ve çevre ilçelerinde iki gündür etkili olan şiddetli fırtına ve ardına gelen sağanak yağmur bazı bölgelerde sel ve taşkınlara sebep oldu.

Dün gece yağan şiddetli yağmur sonrası yaşanan sel Rumlardan kalma tarihi evleri ve kiliseleri ile ünlü Mudanya’nın Tirilye Mahallesinde zarara yol açtı.

Tirilye’nin altından geçen kanalın tıkanmasıyla sel suları cadde ve sokaklara taştı. Dağdan kopardağı taş ve tomrukları beraberinde getiren sel, yoldaki parkeleri de söküp ne varsa önüne katarak denize kadar ilerledi.

Gece geç saatlerden itibaren Tirilye’ye gelen Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi ve AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Orhan Samast incelemelerde bulundular. Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ sabahın erken saatlerinde bölgeye vidanjörlerini gönderip temizleme çalışmalarına başladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DPÜde yaşayan çınarlarla söyleşiÖnceki Haber

DPÜde yaşayan çınarlarla söyleşi

Kütahyada gıda ormanı çalışmasıSonraki Haber

Kütahyada gıda ormanı çalışması

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar