160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

O fotoğrafla gündem olmuşlardı...Nikah masasına oturuyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
O fotoğrafla gündem olmuşlardı...Nikah masasına oturuyorlar
Abone ol
BURSA’DA ENGELLİ ARABASIYLA YAĞMUR ALTINDA KALAN ARKADAŞI BENNUR KARABURUN’A ŞEMSİYE TUTAN SAMET ATEŞ, 9 SENE SONRA OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ’NDE EVLİLİK TEKLİF ETTİ.

Bursa’da engelli arabasıyla yağmur altında kalan arkadaşı Bennur Karaburun’a şemsiye tutan Samet Ateş, 9 sene sonra eski milletvekili Bennur Karaburun’a Osmangazi Köprüsü’nde evlilik teklif etti.


Bennur Karaburun ve Samet Ateş, 2013 yılında Bursa’da çekilen fotoğrafla Türkiye’nin en çok konuşulan karesi olmuşlardı. O fotoğraftan sonra Karaburun, 26’ncı dönemde AK Parti’nin Bursa milletvekili olarak siyasete atılmış, Ateş de yakın koruması olmuştu. 12 yıllık arkadaş olan çift şimdilerde ise birlikteliğini hayat arkadaşlığı olarak devam ettirmenin planlarını yapıyor. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Koruma Dairesi’nde görevli komiser Ateş, 6 Mayıs’ta evlilik teklifi yaptığı Karaburun’dan ‘Evet’ yanıtını aldı.


Samet’in kendisini uzun süredir kendisini ikna etmeye çalıştığını ifade eden Karaburun, "Ancak ben engelli olduğum ve onu mutsuz edeceğimi düşündüğüm için buna cesaret edemedim. Osmangazi Köprüsü Bursa ve İstanbul’u bağlayan en uzun köprü. Evliliğimizin de uzun ömürlü olması için orayı tercih etti" dedi.


Bennur Karaburun ve Samet Ateş çifti, 8 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek nişan töreninin ardından 11 Haziran’da dünya evine girecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bandırmaya bin 500 kişilik sosyal tesis Önceki Haber

Bandırmaya bin 500 kişilik sosyal tesis

Adaletspor, Play-Offtaki ilk maçında berabere kaldı Sonraki Haber

Adaletspor, Play-Offtaki ilk maçında ber...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar