29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.367
EURO35.1344
ALTIN2324.4

Adaletspor, Play-Offtaki ilk maçında berabere kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Adaletspor, Play-Offtaki ilk maçında berabere kaldı
Abone ol
DİYARBAKIR 1. AMATÖR FUTBOL LİGİNİ 41 PUANLA LİDER OLARAK TAMAMLAYAN DİYARBAKIR ADALETSPOR, BİR ÜST LİGE ÇIKMAK İÇİN PLAY-OFF'TA OYNAMAYA HAK KAZANDI. PLAY-OFF’UN İLK KARŞILAŞMASINDA EĞİL GENÇLİKSPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELEN ADALETSPOR GOLSÜZ BERABERLİK İLE BİR PUAN ALMAYI BAŞARDI.

Diyarbakır 1. Amatör futbol ligini 41 puanla lider olarak tamamlayan Diyarbakır Adaletspor, bir üst lige çıkmak için Play-Off’ta oynamaya hak kazandı. Play-Off’un ilk karşılaşmasında Eğil Gençlikspor ile karşı karşıya gelen Adaletspor golsüz beraberlik ile bir puan almayı başardı.


Süper Amatör’e çıkmayı hedefleyen Diyarbakır Adaletspor, Play-Off’taki ilk karşılaşması olan güçlü rakibi olan Eğil Gençlikspor ile golsüz berabere kalarak bir puan almayı başardı. Seyrantepe Şilbe Stadında gerçekleşen karşılaşmaya Adaletsporlu sporcular önceki gün trafik kazasında hayatını kaybeden Diyarbakır Adalet Komisyonu’nda görevli personel Mehmet Ali Demirtaş’ın anısına siyah bandajla çıkarken, Adaletspor yöneticileri de karşılaşmayı izlemek için tam kadro hazır bulundu.


Süper Amatör yolunda güçlü rakipleri karşısında bir puan aldıklarını belirten Diyarbakır Adaletspor Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan, “Play-Off ilk maçımızı Eğil Gençlikspor ile oynadık. İstediğimiz gibi olmasa bile genelde karşılaşma iyi geçti. Galibiyeti alamadık ancak karşılaşma gayet çekişmeli geçti güzel bir maç oldu. Adaletspor olarak sporcularımız karşılaşmaya siyah bandaj ile çıktılar. Bunun sebebi de bizim adliye personellerimizden Mehmet Ali Demirtaş’ın geçirmiş olduğu trafik kazasında vefat etmesi nedeniyle kendisine vefa borcu olarak ve taziyemizi iletmek maksadıyla çıktık. Bundan sonraki Dicle Gençlik maçına bakacağız. İnşallah kısmet olursa play-off’ta başarılı olup bir üst lige Süper Amatör’e çıkacağız” diye konuştu.


Öte yandan, karşılaşma öncesi Adalet-Sen üyeleri hem futbolculara hem karşılaşmayı izleyen taraftarlara ve takım yöneticilerine tatlı ve içecek ikramında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
O fotoğrafla gündem olmuşlardı...Nikah masasına oturuyorlarÖnceki Haber

O fotoğrafla gündem olmuşlardı...Nikah m...

İstanbulda patronunun motosikletini çaldı, Çorluda yakalandıSonraki Haber

İstanbulda patronunun motosikletini çald...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar