160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Nişanlı kızın 150 bin TL değerindeki ziynet eşyası çalındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nişanlı kızın 150 bin TL değerindeki ziynet eşyası çalındı
Abone ol
BİTLİS’İN ADİLCEVAZ İLÇESİNDE KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ VEYA KİŞİLERCE NİŞANLI BİR KIZIN 150 BİN TL DEĞERİNDEKİ ZİYNET EŞYASI ÇALINDI.

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce nişanlı bir kızın 150 bin TL değerindeki ziynet eşyası çalındı.


İddiaya göre, hurdacılık yapılan bir araçla Aydınlar beldesine gelen 3 kişi, kimsenin olmadığı Cakan ailesinin evine girerek nişanlı kızın ziynet eşyalarını çaldı. Altın takıları çalınan nişanlı kızın babası Yusuf Cakan, hayvancılık ile uğraştıkları için evde olmadıkları sırada beldede görülen yabancı 3 kadının evlerine girerek hırsızlık yaptığı iddiasında bulundu. Cakan, “Biz hayvancılıkla uğraştığımız için o esnada dışarıdaydık. Hırsızlar yatak odamıza kadar girerek bazanın altında olan nişanlı kızıma ait 150 bin TL’ye yakın altın bilezik, yüzük, saat ve küpesini çalmışlar. Hırsızlar bizim evden kaçarken komşularımız fark ediyor ancak hurdacı aracı kadınları alarak mahallemizi hızla terk ediyor. Haber verilmesiyle eve geldiğimde, kızımın takılarının olduğu yere baktığımda olmadığını fark ettim. Hemen jandarmaya haber verdim. Buradan rica ediyorum, üstü kapalı kasa ve üzerinde ‘Maraşlı’ yazısı bulunan araca dikkat ediniz, biz yandık başkaları yanmasın” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik: Sayısız faydalarına rağmen süt tüketimi maalesef yaygın değil Önceki Haber

TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik: Sayı...

Serbest piyasada döviz fiyatları Sonraki Haber

Serbest piyasada döviz fiyatları

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar