04 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Niğdeli sporcu, milli kayakçı Ebru Tuncer Erzurumdaki yarışı zirvede tamamladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Niğdeli sporcu, milli kayakçı Ebru Tuncer Erzurumdaki yarışı zirvede tamamladı
Abone ol
Gençlik Ve Spor Il Müdürlüğü, Niğdeli Sporcu, Milli Kayakçı Ebru Tuncer’in Erzurum’da Düzenlenen Kayak şampiyonasında önemli Bir Başarı Elde Ettiğini Açıkladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü; Niğdeli sporcu, milli kayakçı Ebru Tuncer’in Erzurum’da düzenlenen kayak şampiyonasında önemli bir başarı elde ettiğini duyurdu.

20-24 Ocak 2026 tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilen şampiyonada piste çıkan milli sporcu Ebru Tuncer; şampiyona kapsamında yapılan her iki yarışta da birincilik elde ederek altın madalyanın sahibi oldu. Elde ettiği bu başarıyla moral depolayan milli sporcu, 03-15 Şubat 2026 tarihleri arasında Romanya ve Bosna Hersek’te düzenlenecek Balkan Kayak Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; "Milli sporcumuz Ebru Tuncer’e Balkan Kayak Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz, ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenada da en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz" ifadeleri kullanıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozyazıda kurtlar köye indi: O anlar kamerada Önceki Haber

Bozyazıda kurtlar köye indi: O anlar kam...

Ticaret Bakanlığından Ramazan ayı öncesi gıda sektöründeki işletmelere denetim Sonraki Haber

Ticaret Bakanlığından Ramazan ayı öncesi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar