160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Niğdede Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Niğdede Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı
Abone ol
Il özel Idaresinde Yetkili Sendika Olan Bem-bir-sen Ile Merkez Ve Ilçelerde Memur Statüsünde çalışan Memurlar Için Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi Imzalandı.

Niğde İl Özel İdaresi’nde yetkili sendika olan BEM-BİR-SEN ile merkez ve ilçelerde memur statüsünde çalışan memurlar için sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Niğde Valiliği Toplantı Salonu’nda Vali Cahit Çelik ve BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Levent Uslu’nun imzaladığı sözleşme hükümlerinden, İl Özel İdaresi’nde memur kadrosunda görev yapan tüm personel yararlanacak. Sözleşme; kamu görevlileri toplu sözleşme sürecine bağlı olarak 01 Nisan 2024 ile 31 Aralık 2025 tarihleri arasında geçerli olacak. İmza töreninde konuşan Niğde Valisi Cahit Çelik; İl Özel İdaresi’nde görevli memurların çalışma şartlarında iyileştirmeler yapılmasını sağlayan sosyal denge sözleşmesinin her iki taraf için hayırlı olmasını diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nazillide uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltıÖnceki Haber

Nazillide uyuşturucu operasyonu: 1 gözal...

Başkan Büyükkılıç, YKSye girecek adaylara başarılar dilediSonraki Haber

Başkan Büyükkılıç, YKSye girecek adaylar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar