160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Nepal'de 5.3 ve 6.3 büyüklüğünde deprem: 11 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nepal'de 5.3 ve 6.3 büyüklüğünde deprem: 11 yaralı
Abone ol
Nepal’in Kuzeybatısında Ilki 5.3, Ikincisi 6.3 Büyüklüğünde Olmak üzere Art Arda Meydana Gelen Iki Depremde 11 Kişi Yaralandı. Sarsıntılar Hindistan'ın Başkenti Yeni Delhi'de De Hissedildi.

Nepal’in kuzeybatısında ilki 5.3, ikincisi 6.3 büyüklüğünde olmak üzere art arda meydana gelen iki depremde 11 kişi yaralandı. Sarsıntılar Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de de hissedildi.

Nepal Ulusal Deprem İzleme ve Araştırma Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre ülkenin kuzeybatısındaki Hindistan sınırına yakın Bajhang bölgesinde yerel saatle 14.40’ta 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bölge, ilk depremin üzerinden 26 dakika sonra 15.06’da ise 6.3 büyüklüğündeki ikinci depremle sarsıldı.

Bajhang Bölge Yöneticisi Narayan Pandey çok sayıda evin hasar gördüğünü ancak herhangi bir can kaybı yaşanmadığını açıkladı.

Polis Bharat Bahadur Shah ise 11 kişinin yaralanarak hastanede tedavi altına alındığını aktardı.

İçişleri Bakanlığı yetkilisi Rama Acharya, depremlerin ardından meydana gelen toprak kayması nedeniyle bir otoyolun kapandığını duyurdu.

Depremin meydana geldiği dağlık bölgede tek ya da 2 katlı evler bulunuyor.

Sarsıntılar Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de de hissedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İspanya Kralı VI. Felipe, Pedro Sanchezi hükümeti kurmakla görevlendirdi Önceki Haber

İspanya Kralı VI. Felipe, Pedro Sanchezi...

Artvinde dereler taştı, köy yolları ulaşıma kapandı Sonraki Haber

Artvinde dereler taştı, köy yolları ulaş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar