160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Nef Stadyumunda depremzedelere yardım çalışmaları devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nef Stadyumunda depremzedelere yardım çalışmaları devam ediyor
Abone ol
GALATASARAY’IN, DEPREMZEDELERİN İHTİYAÇLARI İÇİN GEREKLİ MALZEMELERİN TOPLANMASI AMACIYLA BAŞLATTIĞI YARDIM ÇALIŞMALARI TARAFTARLARIN VE VATANDAŞLARIN KATILIMIYLA NEF STADYUMU’NDA DEVAM EDİYOR.

Galatasaray’ın, depremzedelerin ihtiyaçları için gerekli malzemelerin toplanması amacıyla başlattığı yardım çalışmaları taraftarların ve vatandaşların katılımıyla Nef Stadyumu’nda devam ediyor.


Galatasaray, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde ciddi hasarlara sebep olan depremlerin ardından, başlattığı yardım kampanyası ile toplanan malzemeleri afet bölgelerine göndermeye devam ediyor. Nef Stadyumu’nda devam eden yardım toplama çalışmalarına birçok gönüllünün yanı sıra Galatasaray’ın Futbol Direktör Yardımcısı Ayhan Akman, futbolcu Emre Taşdemir, ve Pendikspor’da kiralık oynayan Oğulcan Çağlayan da katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremin 3üncü gününde Malatyada arama kurtarma çalışmaları devam ediyor Önceki Haber

Depremin 3üncü gününde Malatyada arama k...

Kazakistan, Türkiyeye 60 kişilik ikinci bir arama-kurtarma ekibi gönderdi Sonraki Haber

Kazakistan, Türkiyeye 60 kişilik ikinci...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar