160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Nâzım Hikmet şiirlerle anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nâzım Hikmet şiirlerle anıldı
Abone ol
Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarafından ‘2024 Bursa NÂzım Hikmet Yılı’ Etkinlikleri çerçevesinde Hazırlanan ‘saman Sarısı-nÂzım Hikmet şiir Okumaları Programı’, Sanatseverlere şiir Ve Müzik Dolu Bir Gece Yaşattı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘2024 Bursa Nâzım Hikmet Yılı’ etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan ‘Saman Sarısı-Nâzım Hikmet Şiir Okumaları Programı’, sanatseverlere şiir ve müzik dolu bir gece yaşattı.

Dünya ve Türk edebiyatına sayısız eserler kazandıran şair ve yazar Nâzım Hikmet, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle anılıyor. 2024 yılını ‘Nâzım Hikmet’e adayan Büyükşehir Belediyesi, yıl boyunca şairin evrensel sesinin, devrimci ruhunun ve insanlık onurunu her şeyin üstünde tutan hayat görüşünün, kentin kültürel rotasına ışık tutmasını amaçlıyor. Etkinlikler çerçevesinde hazırlanan ‘Saman Sarısı-Nâzım Hikmet Şiir Okumaları Programı’, Gökdere Vadisi Setbaşı Şehir Kütüphanesi Üftade Konferans Salonu girişinde düzenlendi. Prusa Yaylı Çalgılar Dörtlüsü’nün müzik konseriyle başlayan programın sunuculuğunu Yazar Atilla Birkiye üstlendi. Gecede ünlü sanatçı Hakan Gerçek tarafından Nâzım Hikmet’in ‘Saman Sarısı’ adlı şiiri seslendirildi. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği programın sonunda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Şafak Baba Pala tarafından sanatçılara hediye takdim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mevlid-i Nebi konferansı yoğun ilgi gördü Önceki Haber

Mevlid-i Nebi konferansı yoğun ilgi görd...

Spor yazarı Abdullah Yiğit, 57 yıl önce hayatını kaybeden 43 taraftarı tek başına andı Sonraki Haber

Spor yazarı Abdullah Yiğit, 57 yıl önce...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar