160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Nazillideki konseri binlerce kişi izledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazillideki konseri binlerce kişi izledi
Abone ol
NAZİLLİ’DEKİ KONSERİ BİNLERCE KİŞİ İZLEDİ

Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında ünlü Rock Grubu Manga’nın şarkılarına 40 bin kişi eşlik etti.


Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen ve haftalardır duyuruları gerçekleştirilen konserin sunuculuğunu Hakan Doğanay yaptı.


Dursun Zaman, Bir Kadın Çizeceksin, Beni Benimle Bırak, Yine Yeni Yeniden, Cevapsız Sorular, Dünyanın Sonuna Doğmuşum ve Bitti Rüya gibi sevilen şarkılarını seslendiren Grup yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.


Nazilli tarihinin en kalabalık konserini gerçekleştiriyor olmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MaNga grubunun solisti Ferman Akgül’e çiçek takdim ederek kurtuluşun 100. Yılına şahitlik eden binlerce hemşehrisine teşekkür etti.


Konser, havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaz tatili için memleketine gelen gurbetçi ATV kazasında öldüÖnceki Haber

Yaz tatili için memleketine gelen gurbet...

Altın alacaklara uzmanından sahte altın uyarısıSonraki Haber

Altın alacaklara uzmanından sahte altın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar