160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Nazilli Belediyesporda görev dağılımı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Belediyesporda görev dağılımı yapıldı
Abone ol
EŞİN GROUP NAZİLLİ BELEDİYESPOR'DA 13 MART PAZARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLEN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL SONRASINDA YENİ YÖNETİM KURULUMUZ İLK TOPLANTISINI KULÜP BAŞKANI ÜNAL ÖNAL YÖNETİMİNDE YAPILIRKEN, TOPLANTIDA YENİ YÖNETİMİN GÖREV DAĞILIMI DA YAPILDI.

Eşin Group Nazilli Belediyespor’da 13 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrasında yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Kulüp Başkanı Ünal Önal yönetiminde yapılırken, toplantıda yeni yönetimin görev dağılımı da yapıldı.



Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Toplantı salonunda gerçekleştirilen yeni yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını yaptıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ünal Önal, "Öncelikle göreve seçilen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, başarılar dilerim. İlk toplantımızın amacı tanışma ve görev dağılımımızı gerçekleştirmekti. İnşallah kulübümüzü profesyonel futbol takımımızdan, alt yapı takımlarımıza, basketboldan voleybol takımımıza kadın futbol takımımızdan masa tenisi takımımıza kadar tüm branşlarda hep birlikte daha üst seviyelere ortak hareket ederek taşıyacağız. Yeni yönetim kurulumuz ve görev dağılımımız Nazilli’miz ve camiamız için hayırlı olsun. Ayrıca toplantımızda 3. Lig’de mücadele eden Nazilli Belediyespor Kadın Futbol Takımımızın Sorumlu Yöneticiliği’ne de Meltem Tuğral Bildiri getirilmiştir" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Pehlivan: Mersinde 23 bin 664 afetzededen 22 bin 295i taburcu olduÖnceki Haber

Vali Pehlivan: Mersinde 23 bin 664 afetz...

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 7,8 arttıSonraki Haber

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 7,8...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar