27 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Nazilli Belediyesinden öğrencilere ücretsiz deneme sınavı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nazilli Belediyesinden öğrencilere ücretsiz deneme sınavı
Abone ol
Nazilli Belediyesi’nden öğrencilere ücretsiz Deneme Sınavı

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için kurulduğu günden bu yana binlerce kişiye destek veren Nazilli Belediyesi Gençlik Eğitim Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi(NAZGEM) ve Nazilli Belediyesi iş birliğiyle ilçe genelinde ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz deneme sınavı yapılacak.

Nazilli Belediyesi tarafından 2019 yılında kurulan ve her yıl başarısını artırarak eğitim vermeye devam eden NAZGEM; Nazilli Belediyesi ve Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ilçe genelindeki ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz deneme sınavı yapacak.

Nazilli’de eğitim gören öğrencilerin eğitim seviyelerini ölçmek, velilerin seviye takiplerini rahatlıkla yapmalarını sağlamak ve sınav stresi ile başa çıkma noktasında öğrencilere destek vermek için büyük ölçekli bir çalışma yapacaklarını kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Evlatlarımızın okuldaki derslerini aksatmadan, özel olarak ve özenle hazırlanan sorularla öğrencilerimize deneme sınavı yapacağız. Amacımız ilçemizin eğitim seviyesini ölçmek ve tüm öğrencilerin aynı anda aynı sorularını yanıtlamasını sağlayarak mevcut durumlarını görmelerine imkan sağlamak. Bu noktada NAZGEM yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bugüne kadar pek çok başarıya imza attılar. Yaptığımız en güzel ve en kalıcı işlerden biri olan NAZGEM, daha da güçlenerek eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya devam edecektir” dedi.

Sınav sonunda başarılı olan öğrencilere sınavlara yardımcı; konu anlatımı ve soru bankası kaynak kitaplar ücretsiz olarak dağıtılacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kastamonuda ruhsatsız tabanca ele geçirildiÖnceki Haber

Kastamonuda ruhsatsız tabanca ele geçiri...

Kırkağaçta tarihi çarşının güzelliği gün yüzüne çıkacakSonraki Haber

Kırkağaçta tarihi çarşının güzelliği gün...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar