160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Muşta yola çıkan inekler kazaya neden oldu: 1 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muşta yola çıkan inekler kazaya neden oldu: 1 yaralı
Abone ol
Muş-bitlis Karayolunun Hasköy Ilçesi Yakınlarında, Yola çıkan Iki Ineğe çarpan Otomobile Arkadan Gelen Başka Bir Aracın çarpması Sonucu Trafik Kazası Meydana Geldi. Kazada 1 Kişi Yaralanırken Iki Inek Telef Oldu.

Muş-Bitlis karayolunda yola çıkan iki ineğe çarpan otomobile arkadan gelen başka bir aracın çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralanırken, iki inek telef oldu.

Edinilen bilgilere göre, Hasköy ilçesi yakınlarında seyir halinde olan bir otomobil, aniden yola çıkan iki ineğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta hasar oluşurken hayvanlar telef oldu. İddiaya göre kazanın hemen ardından arkadan gelen bir başka otomobil de duramayarak kazaya karışan araca çarptı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan bir kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol kısa süreliğine kontrollü olarak trafiğe kapatıldı.

Her iki araçta maddi hasarın oluştuğu kazayla ilgili inceleme başlatılırken, ekipler bölgede trafik akışını tekrar normale döndürdü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ticaret Bakanlığı, Üsküdarda 12 aykırı nedenle usulsüzlük yapan işletmeye para cezası kesildi Önceki Haber

Ticaret Bakanlığı, Üsküdarda 12 aykırı n...

Almanya Savunma Bakanı Pistorius: Baltık Denizi Putinin caydırıcılığımızı ve tepki kabiliyetimizi test ettiği bir alan Sonraki Haber

Almanya Savunma Bakanı Pistorius: Baltık...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar