160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muşta kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 80 kişi kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muşta kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 80 kişi kurtarıldı
Abone ol
Muş'ta Etkili Olan Kar Yağışı Ve Tipi Nedeniyle Hasköy-mutki Kara Yolunda Mahsur Kalan 30 Araçtaki Yaklaşık 80 Kişi Ekiplerin Zorlu çalışması Sonucunda Kurtarıldı.

Muş’ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Hasköy-Mutki kara yolunda mahsur kalan 30 araçtaki yaklaşık 80 kişi ekiplerin zorlu çalışması sonucunda kurtarıldı.

Muş’ta etkili olan kar yağışı ve tipi, Hasköy-Mutki kara yolunda ulaşımı durma noktasına getirdi. Kaymakam Çeşmesi mevkiinde yolda kalan 30 araçtaki yaklaşık 80 kişi, Karayolları ekibinden destek istedi. İhbar üzerine harekete geçen Karayolları 113. Şube Şefliği ekipleri, bir saat süren çalışma sonucunda yolu ulaşıma açtı. Mahsur kalan vatandaşlar, araçlarıyla yollarına devam etti.

Çalışmalara öncülük eden Ekip Şefi İdris Karakan, sabah saatlerinde ihbarı aldıklarını belirterek, "Karayolları 113. Şube Şefliğinde çalışıyoruz. Sabah saatlerinde Hasköy-Mutki kara yolunun kapandığının ihbarını alır almaz bölgeye geçtik. Yolun kapanması ile araçlar mahsur kalmıştı. Bu araçların içerisinde hasta olan vatandaşlarımız da vardı. Vatandaşlarımızı kurtarmak için çalışma başlattık. Yolu ulaşıma açarak vatandaşlarımızı kurtardık. Şu an tipi devam ediyor" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandıÖnceki Haber

21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan...

Silah kaçakçıları yakayı ele verdi, 4 şüpheli adliyeye sevk edildiSonraki Haber

Silah kaçakçıları yakayı ele verdi, 4 şü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar