13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Muşlu ailelerin evlat nöbeti devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muşlu ailelerin evlat nöbeti devam ediyor
Abone ol
Muş'ta çocuklarının Terör örgütü Pkk Tarafından Dağa Götürüldüğünü öne Süren Aileler, Dem Parti Il Başkanlığı Binası önünde Bu Hafta Da Evlat Nöbetini Sürdürdü.

Muş’ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa götürüldüğünü öne süren aileler, bu hafta da evlat nöbetini sürdürdü.

Her çarşamba günü DEM Parti İl Başkanlığı binası önünde bir araya gelen aileler, çocuklarına kavuşabilmek için çağrılarını yineledi. Ellerinde çocuklarının fotoğraflarını taşıyan aileler, "Artık Yeter", "Yakamızdan Düşün" ve "Anneler Direniyor" yazılı pankartlarla seslerini duyurmaya çalıştı. Yıllardır evlatlarından haber alamadıklarını belirten aileler, çocuklarının güvenlik güçlerine teslim olarak ailelerine dönmelerini istedi.

Evladından yaklaşık 11 yıldır haber alamadığını belirten Ayten Koçhan, oğluna seslenerek ailesinin büyük bir özlem içerisinde olduğunu söyledi. Sağlık sorunları yaşadıklarını ifade eden Koçhan, "11 senedir oğlum gitti, oğlumdan hiçbir haber alamıyorum. Yavrum, beni görüyorsan, duyuyorsan dön gel artık. Gittiğiniz yol, yol değil. Gelin, devletinize teslim olun. Barış süreci başladı. Bu fırsat bir daha elinize geçmez. Bu bizim davamız değil; bu, İsrail ile ABD’nin davası. Baban hasta, ben hastayım. Dön artık. Fotoğrafını gördük. Bize de ’Ben buradayım, iyiyim, yaşıyorum’ de. Bu 11 seneyi bize zehir ettin oğlum. Ağlamadığımız gün yok. Gel, teslim ol" dedi.

Yaklaşık 10 yıldır oğlundan haber alamadığını söyleyen Şahinaz Özcan da evladına teslim olması çağrısında bulundu. Oğlunun durumunu bilmediğini dile getiren Özcan, "10 yıldır oğlumdan haber alamıyorum. Sağ mı, ölü mü bilmiyorum. Atilla oğlum, benim sesimi duyuyorsan gel, teslim ol. Barış süreci de başladı. Artık siz neyi bekliyorsunuz? Sesini duysam bana yeter. Artık dayanamıyorum. Kaç yıldır bu acıyı çekiyorum, artık yeter. Orada kim varsa gelip teslim olsun. Ne işiniz var orada?" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yalçın: 1 yılda 600 sanayicimizi ruhsatlarına kavuşturduk Önceki Haber

Başkan Yalçın: 1 yılda 600 sanayicimizi...

Yunusemre Meclisinden hizmet odaklı kararlar Sonraki Haber

Yunusemre Meclisinden hizmet odaklı kara...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar