160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muş Cumhuriyet Başsavcılığından adliye çalışanlarına moral pikniği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muş Cumhuriyet Başsavcılığından adliye çalışanlarına moral pikniği
Abone ol
Muş (iha) - Muş Cumhuriyet Başsavcılığı, Adliye çalışanlarının Moral Ve Motivasyonunu Arttırmak Için Kızılağaç Kanyonunda Piknik Düzenledi.

Muş Cumhuriyet Başsavcılığı, adliye çalışanlarının moral ve motivasyonunu arttırmak için Kızılağaç Kanyonunda piknik düzenledi.

Muş Cumhuriyet Başsavcılığı, düzenlediği piknik organizasyonu ile çalışanlarını bir araya getirerek güzel vakit geçirmelerini sağladı. Yoğun iş temposundan kısa bir süre de olsa uzaklaşarak doğayla iç içe vakit geçiren adliye personeli, düzenlenen etkinlikte keyifli anlar yaşadı.

Birbirleriyle sohbet etme imkanı bulan ve yılın yorgunluğunu doğa ile iç içe bir ortamda atan çalışanlar, bu güzel etkinliği düzenleyen Cumhuriyet Başsavcılığına teşekkür etti.

Muş merkeze bağlı Kızılağaç beldesindeki kanyonda yapılan yürüyüş ve piknik organizasyonuna Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Karlı, hakimler, cumhuriyet savcıları ve adliye çalışanları katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Prof. Dr. Altun, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiÖnceki Haber

Rektör Prof. Dr. Altun, Kayseri Gazeteci...

Melikgaziden Aydınlıkevlere yeni Kuran kursuSonraki Haber

Melikgaziden Aydınlıkevlere yeni Kuran k...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar