15 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Murat Dağı Termal Kayak Merkezi, sömestirde tatilcilerin gözdesi oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Murat Dağı Termal Kayak Merkezi, sömestirde tatilcilerin gözdesi oldu
Abone ol
Murat Dağı Termal Kayak Merkezi' Sömestirde Tatilcilerin Gözdesi Oldu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde bulunan ve kayak ile termal turizmi bir arada sunan 2 bin 300 rakımlı Murat Dağı Termal Kayak Merkezi, sömestir tatiline çıkan öğrenciler ve ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gediz ilçe merkezine 27 kilometre uzaklıkta yer alan Murat Dağı, aynı zamanda Kütahya bölgesinin en yüksek dağı olma özelliğini taşıyor. Kar kalınlığının 60 santimetreye ulaştığı bölgede tatilciler, kışın keyfini doyasıya çıkarıyor.

Sömestir tatilini fırsat bilen öğrenciler ve aileleri, Murat Dağı’ndaki kayak pistlerinde kayak, snowboard ve çeşitli kış aktiviteleriyle eğlenceli vakit geçiriyor. 2 bin 300 rakımdaki pistlere çıkan ziyaretçiler, hem doğanın hem de karın tadını çıkarıyor.

Murat Dağı’nın, kayak ve termal turizmi bir arada sunabilen Türkiye’deki nadir bölgeler arasında yer aldığı belirtilirken, kayak yapan vatandaşlar sunulan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek yetkililere teşekkür ettiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dağlı: İstişare kültürümüz, birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür Önceki Haber

Dağlı: İstişare kültürümüz, birlik ve be...

Alpedodan soğuk kış akşamı 1 ton ücretsiz salep ikramı Sonraki Haber

Alpedodan soğuk kış akşamı 1 ton ücretsi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar