160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mümin Sarıkayadan muhteşem konser

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mümin Sarıkayadan muhteşem konser
Abone ol
ŞEHZADELER BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ VE YAZ KONSERLERİNİN KONUĞU MÜMİN SARIKAYA OLDU. AĞLAYAN KAYA AMFİ TİYATRO'DA SEVENLERİYLE BULUŞAN ÜNLÜ SANATÇI, SESLENDİRDİĞİ TÜRKÜLERLE KONSER ALANINA GELENLERE TÜRKÜ DOLU BİR GECE YAŞATTI.

Şehzadeler Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri ve Yaz Konserlerinin konuğu Mümin Sarıkaya oldu. Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro’da sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı, seslendirdiği türkülerle konser alanına gelenlere türkü dolu bir gece yaşattı.


Şehzadeler Belediyesi, Kültür Sanat Etkinlikleri ve Yaz Konserleri Ağlayan Kaya Amfi Tiyatro’da tüm hızıyla devam ediyor. Mümin Sarıkaya konserine ev sahipliği yapan amfi tiyatroyu dolduran Manisalılar gönüllerince bir gece yaşadı. Konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Beğenilen türküleri, alanı dolduran müzik severler için seslendiren Sarıkaya, "Ben Yoruldum Hayat", "Öldüğümü Bilmesinler" gibi duygu yüklü parçalarla kalabalığı duygulandırdı. Sarıkaya, hazırlıklarını tamamladığı ama henüz piyasaya çıkmayan yeni türküsünü de Manisalılar için seslendirdi. Vatandaşlar Sarıkaya’nın seslendirdiği türkülere hep birlikte eşlik etti. Anadolu’nun farklı yörelerine ait ezgilere ses veren şarkıcı, kendi bestelerinin yanı sıra dillerden düşmeyen türküleri de söyledi. Konser, yaklaşık iki saat sürerken, sahne performansıyla alkışlanan Sarıkaya, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.


Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler sanatçıya çiçek ve Manisa’nın şifalı Mesir Macunu’ndan takdim ederek, performansı için sanatçıyı tebrik etti. Vatandaşlara hitap eden Başkan Yardımcısı Songüler, "Bizleri bu akşam yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu akşam bizlere muhteşem bir performans sergileyen sanatçımız Mümin Sarıkaya’yı de tebrik ediyor, kendisine teşekkür ediyorum bu muhteşem enerjisinin hiç bitmemesi adına Manisa’mızın şifalı Mesir Macunu’nu sizlerin huzurunda takdim ediyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum" şeklinde konuştu.


Manisa’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mümin Sarıkaya, kendisini Manisalılarla buluşturan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibine teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Ergünün eşi, Uşaklı yaşlılara aşure ikram ettiÖnceki Haber

Vali Ergünün eşi, Uşaklı yaşlılara aşure...

Serinlemek için girdiği denizde boğulduSonraki Haber

Serinlemek için girdiği denizde boğuldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar