160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Muhtarlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Çarmanı valiye şikayet etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtarlar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Çarmanı valiye şikayet etti
Abone ol
Muhtarlar, Il özel Idaresi Genel Sekreteri çarman'ı Valiye şikayet Etti

Iğdır’da köy sorunlarına çözüm bulmak amacıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Kasım Çarman ile görüşmeye giden muhtarlar, beklenmedik bir şekilde olumsuz bir tavırla karşılaştı.

İddiaya göre, muhtarlar, Çarman ile köylerinin sorunlarını görüşmek üzere randevu almak istediklerinde, Çarman "işim var" diyerek görüşmeyi kabul etmedi. Muhtarlar, yaşadıkları bu olumsuz durum üzerine, Çarman’ı Iğdır Valisi Ercan Turan’a şikayet etti. Şikayet üzerine Vali Turan, muhtarlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi.

Vali Turan’ın bu toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Kasım Çarman’ı da davet etmesiyle, taraflar arasında sorunların çözülmesi için bir görüşme gerçekleştirildi. Muhtarlar, Çarman’ın tutumundan dolayı uzun zamandır sıkıntılarla karşı karşıya kaldıklarını ve köylerinin sorunlarının çözülmesi konusunda yetkililerden daha fazla ilgi beklediklerini belirttiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçükbaş ve büyükbaş hayvanları katleden şamanizm üyesi paylaşım yaptı, gözaltına alındı Önceki Haber

Küçükbaş ve büyükbaş hayvanları katleden...

Bingölde mahsur kalan vatandaşları ekipler kurtardı Sonraki Haber

Bingölde mahsur kalan vatandaşları ekipl...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar