160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muğlaya yağış uyarısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlaya yağış uyarısı
Abone ol
METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ İÇİN MUĞLA’YA GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI YAPILIRKEN, SAHİL BÖLGELERİNDE YAĞIŞIN KUVVETLİ OLMASI BEKLENDİĞİ AÇIKLANDI.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Cumartesi ve Pazar günleri için Muğla’ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, sahil bölgelerinde yağışın kuvvetli olması beklendiği açıklandı.


Yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinde başlaması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren, Pazar günü akşam saatlerine kadar sahil kesimlerde kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, hortum, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DTSO Başkanı Bıyık Çok çalışacağız güzel işler yapacağızÖnceki Haber

DTSO Başkanı Bıyık Çok çalışacağız güzel...

Başkan Ergün ve Başkan Çelik yatırımların açılışını yaptıSonraki Haber

Başkan Ergün ve Başkan Çelik yatırımları...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar