160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muğladaki fabrikalarında 7 gün 24 saat zeytinyağı nöbeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğladaki fabrikalarında 7 gün 24 saat zeytinyağı nöbeti
Abone ol
YAĞLIK VE SOFRALIK ZEYTİN HASADININ KASIM AYI İLE ARALIK AYLARINDA TOPLANAN ZEYTİNLERDE BU YIL BOLLUK YAŞANIRKEN, ZEYTİNLERİNİ SIKTIRMAK İSTEYEN VATANDAŞLAR FABRİKA ÖNLERİNDE SIRALARININ GELMESİNİ BEKLİYOR.

Muğla’da yağlık ve sofralık zeytin hasadı devam ederken, zeytinlerini sıktırmak isteyen vatandaşlar neredeyse 7 gün 24 saat fabrika önlerinde sıralarının gelmesini bekliyorlar.



Muğla genelinde Kasım ve Aralık aylarında hasat edilen zeytinlerde bu yıl bolluk yaşanıyor. Menteşe ilçesine bağlı Yerkesik Mahallesi’nde bulunan zeytinyağ fabrikasında bu yıl zeytinin bol olması ve çevre mahallelerden de zeytin gelmesi sebebi ile yoğunluk oluşurken, vatandaşlar bir buçuk gün önceden fabrika önlerinde sıralarının gelmesini bekliyorlar. Yerkesik Mahallesi’ne zeytinyağı fabrikasına gelen üretici Muhammer Deniz, ”Dün saat 3’de geldim şu ana kadar baya zaman geçti. Dünden bugüne bekliyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nişan yüzüklerini Başkan Fatih Çalışkan taktıÖnceki Haber

Nişan yüzüklerini Başkan Fatih Çalışkan...

HDP il binasının önündeki ailelerin evlat nöbeti bin 195inci günündeSonraki Haber

HDP il binasının önündeki ailelerin evla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar