28 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Muğlada Temmuz ayında yabancılara 30 konut satıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada Temmuz ayında yabancılara 30 konut satıldı
Abone ol
Türkiye Istatistik Kurumu (tüik), Temmuz Ayına Ilişkin Konut Ve Iş Yeri Satış Rakamlarını Açıkladı. Verilere Göre Muğla’da Temmuz Ayında Toplam Bin 662 Konut Satışı Gerçekleştirildi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayına ilişkin konut ve iş yeri satış rakamlarını açıkladı. Verilere göre Muğla’da Temmuz ayında toplam Bin 662 konut satışı gerçekleştirildi. Satışı yapılan konutların 528’i ilk el, Bin 134’ü ise ikinci el olarak gerçekleşti. Böylece Muğla’da Temmuz ayında konut satışlarının büyük bölümünü ikinci el konutlar oluşturdu.

218 iş yeri satıldı

Muğla’da Temmuz ayındaki iş yeri satışlarında da toplam 218 satış gerçekleşti. Bu satışların 41’i ilk el, 175’i ise ikinci el iş yeri satışı olarak kayıtlara geçti.

Yabancılara 30 konut satıldı

Temmuz ayında Muğla’da yabancılara yapılan konut satışları ise 30 olarak gerçekleşti. Yabancılara konut satışında Birleşik Krallık vatandaşları 13 konutla ilk sırada yer aldı. Birleşik Krallık’ı 3 konutla Ukrayna, 2’şer konutla Rusya Federasyonu ve İtalya takip etti.

Kalan satışlar ise Polonya, Belarus, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan, Mısır, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya ve Belçika başta olmak üzere farklı ülke vatandaşlarına yapıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiçekalan Mahallesinde mezarlık sorununa çözüm Önceki Haber

Çiçekalan Mahallesinde mezarlık sorununa...

Gönenin ana su hattından 15 yıl sonra kaya çıktı Sonraki Haber

Gönenin ana su hattından 15 yıl sonra ka...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar