160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Muğlada BİLSEM ön değerlendirme uygulamaları başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğlada BİLSEM ön değerlendirme uygulamaları başladı
Abone ol
Muğla’da Bilsem ön Değerlendirme Uygulamaları Başladı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı için Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) Ön Değerlendirme Uygulamaları Muğla’da başladı. İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Emre Çay, Muğla Bilim ve Sanat Merkezinde devam eden süreci yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Yetenekli öğrencilerin tespit edilip yönlendirilmesi açısından büyük önem taşıyan uygulamanın başarılı bir şekilde sürdüğünü ifade eden İl Müdürü Emre Çay, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Çay, uygulamanın yürütülmesinde özveriyle görev yapan öğretmenlere teşekkür ederek onların katkılarının bu süreçteki önemine dikkat çekti.

BİLSEM ön değerlendirme süreci, öğrencilerin akademik ve sanatsal yeteneklerini ortaya çıkararak onları doğru alanlara yönlendirmeyi hedefliyor. Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü, sürecin hassasiyetle yürütülmesi için gerekli tüm önlemleri alarak, yetenekli öğrencilerin potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirebilmesini sağlıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydında 1 haftada 97 aranan şahıs yakalandıÖnceki Haber

Aydında 1 haftada 97 aranan şahıs yakala...

Yakup Türkal, Ankara siyasetini ve bürokrasisini Nardugan Bayramında bir araya getirdiSonraki Haber

Yakup Türkal, Ankara siyasetini ve bürok...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar