160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Müftü Çakmak İçin Veda Programı Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müftü Çakmak İçin Veda Programı Düzenlendi
Abone ol
Osmaniye İl Müftülüğü’nün aylık mutat toplantısı, Bülbül Camii’nde yapıldı. Programda insan ticareti ile mücadele konusunda bilgilendirme yapılırken, Ordu İl Müftülüğü’ne atanan Ali Çakmak için veda töreni düzenlendi.

Osmaniye İl Müftülüğü’nün aylık mutat toplantısı, Bülbül Camii’nde gerçekleştirildi. İl Müftüsü Ali Çakmak başkanlığındaki toplantıya il müftü yardımcıları ve tüm personel katıldı.

Toplantı öncesinde, Osmaniye İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından “İnsan Ticareti ile Mücadele ve Mağdurların Korunması” konulu bir bilgilendirme programı düzenlendi.

Programda, insan ticaretinin önlenmesi, mağdurların korunması ve bu konuda toplumsal farkındalığın artırılmasının önemi vurgulandı.

Görev süresi boyunca Osmaniye’de birçok hizmete imza atan İl Müftüsü Ali Çakmak’ın Ordu İl Müftülüğü’ne atanması nedeniyle toplantı aynı zamanda bir veda programına dönüştü.

Çakmak, Osmaniye’de görev yaptığı süre boyunca birlikte çalıştığı personelin özverisinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Katılımcılar da İl Müftüsü Ali Çakmak’a yeni görev yerinde başarılar dileyerek samimi temennilerini iletti.

Program, karşılıklı iyi dilekler ve duygulu anlarla sona erdi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizlili dağcı K2 Dağı zirvesine ayak basan ilk Türk kadın dağcı oldu Önceki Haber

Denizlili dağcı K2 Dağı zirvesine ayak b...

Doğumsal ve gelişimsel hastalıklarda erken tanı hayat kurtarıyor Sonraki Haber

Doğumsal ve gelişimsel hastalıklarda erk...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar