160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Mudanya Çocuk Bandosu 23 Nisana hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mudanya Çocuk Bandosu 23 Nisana hazırlanıyor
Abone ol
MUDANYA BELEDİYESİ HOBİ SANAT ATÖLYELERİNE BAĞLI RİTİM TOPLULUĞUNDA KURULAN ÇOCUK BANDOSU, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI’NA HAZIRLANIYOR.

Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyelerine bağlı ritim topluluğunda kurulan Çocuk Bandosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’na hazırlanıyor.


Sporu, eğitimi, kültür ve sanatı herkes için ulaşılabilir kılan Mudanya Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak açtığı hobi ve sanat atölyelerinde yeni dönem devam ediyor. Atölyelerde çalışmalarını sürdüren ritim topluluğunca oluşturulan çocuk bandosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’na hazırlanıyor. 10-14 yaş aralığındaki 20 çocuktan oluşan bando, yıl boyuncaMudanya Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerinde yeteneklerini sergileyecek. Kültür ve sanatsal etkinliklerini geliştirip ulusal ve uluslararası bir boyuta taşıdıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ücretsiz olarak hizmete sunulan atölyelerle her bireyin kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maltepede otomobil çalma iddiasıyla şahsı döverek öldüren 8 kişi adliyeye sevk edildi Önceki Haber

Maltepede otomobil çalma iddiasıyla şahs...

Şanlı: Adanayı yüzme şehri yapacağız Sonraki Haber

Şanlı: Adanayı yüzme şehri yapacağız

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar