12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

MTSO Başkan Adayı Duyan: (4 Temmuz Dünya Mardinliler Günü) Şehrimizi dünya markası haline getirme hedefimizin ana unsurlarından biridir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MTSO Başkan Adayı Duyan: (4 Temmuz Dünya Mardinliler Günü) Şehrimizi dünya markası haline getirme hedefimizin ana unsurlarından biridir
Abone ol
Mardin Ticaret Ve Sanayi Odası (mtso) Başkan Adayı Veysi Duyan, 4 Temmuz Dünya Mardinliler Günü Dolayısıyla Açıklama Yaptı.

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Adayı Veysi Duyan, 4 Temmuz Dünya Mardinliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Şehrimizi dünya markası haline getirme hedefimizin ana unsurlarından biridir" dedi.

Duyan, yaptığı yazılı açıklamada 4 Temmuz’da İstanbul Beyoğlu Hacı Ahmet Meydanı’nda gerçekleştirilecek kutlamaların Mardin’in ticari ve kültürel potansiyelinin anlatılması adına önemli olduğunu belirtti. Mardin’in binlerce yıllık medeniyet birikiminin doğru tanıtım stratejileriyle küresel bir markaya dönüşebileceğini kaydeden Duyan, "Mardin sadece tarihi bir miras değil; doğru vizyonla işlendiğinde Türkiye’nin ve dünyanın en önemli ticaret ve kültür duraklarından biri olmaya aday bir merkezdir. 4 Temmuz Dünya Mardinliler Günü kutlamaları, şehrimizin değerlerini hemşehrilerimizle ve tüm Türkiye ile buluşturmak için vesiledir. Mardin’in kültürel kimliğini ekonomik bir kaldıraç olarak kullanmak, şehrimizi dünya markası haline getirme hedefimizin ana unsurlarından biridir" ifadelerini kullandı.

"MARDİNFED’in çalışmalarını destekliyoruz"

Organizasyonu düzenleyen İstanbul Mardin Dernekleri Federasyonu (MARDİNFED) ve Genel Başkan Sedat Güngörür’ü tebrik eden Duyan, şunları kaydetti:

"Mardin’in tanıtımı ve hemşehrilerimizin dayanışması adına atılan bu adımı takdirle karşılıyorum. MARDİNFED Genel Başkanı Sedat Güngörür başta olmak üzere organizasyonda emeği geçen tüm paydaşları kutlarım. Bu tür organizasyonların Mardin’in ticari ve kültürel diplomasisinin güçlendiği platformlar olduğuna inanıyorum."

Duyan, Dünya Mardinliler Günü’nün önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı ve kurumsal bir yapıya bürünmesi gerektiğini belirterek, "4 Temmuz’un hem Mardin yerelinde hem de Mardinlilerin yaşadığı her noktada, her yıl artan bir coşkuyla kutlanması için üzerimize düşen vazifeyi yapmaya hazırız. Mardin’in ticaretini geliştirmek, kültürünü doğru mecralarda tanıtmak ve hemşehrilerimiz arasındaki bağı güçlendirmek için MTSO bünyesinde bu vizyonu büyüteceğiz" dedi.

Duyan, İstanbul’daki tüm hemşehrilerini yarınki kutlamalara davet etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yangın ilk müdahale aracı uçuruma yuvarlandı: işçiler atlayarak kurtuldu Önceki Haber

Yangın ilk müdahale aracı uçuruma yuvarl...

Muhtar, evlere giren yılanları eliyle yakalayıp doğaya bırakıyor Sonraki Haber

Muhtar, evlere giren yılanları eliyle ya...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar