08 Ekim 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Motosikletli şüpheliler otomatik tabancayla berber dükkanına ateş açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Motosikletli şüpheliler otomatik tabancayla berber dükkanına ateş açtı
Abone ol
Adana'da Motosikletli 2 şüpheli, Bir Berber Dükkanına Otomatik Tabancayla Saldırı Düzenledi. Saldırı Anları Güvenlik Kamerasına Yansıdı.

Adana’da motosikletli 2 şüpheli, bir berber dükkanına otomatik tabancayla saldırı düzenledi. Saldırı anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, gece saatlerinde Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 2 şüpheli motosikletle U.Ü.’ye ait kapalı olan berber dükkanına gelerek otomatik tabancayla ateş açtı. Yüzlerini gizleyen şüpheliler saldırının ardından kaçarken, iş yerinin camlarına çok sayıda mermi isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılırken, saldırı anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kütahyada iş yerindeki yangında 1 itfaiye eri yaralandı Önceki Haber

Kütahyada iş yerindeki yangında 1 itfaiy...

MUSKİ yağmur önlemlerini almaya devam ediyor Sonraki Haber

MUSKİ yağmur önlemlerini almaya devam ed...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar