160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Modifiye araç tutkunları Sivasta buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Modifiye araç tutkunları Sivasta buluştu
Abone ol
SİVAS BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN 2.CAR FEST 2022 PROGRAMINDA YÜZLERCE MODİFİYELİ ARAÇ BİR ARAYA GELDİ.

Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen 2.Car Fest 2022 programında yüzlerce modifiyeli araç bir araya geldi.


Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen “2.Car Fest 2022-Modifiye araç fuarı” Yenişehir Mahallesi Recep Tayip Erdoğan Bulvarında gerçekleştirildi. Etkinliğe yüzlerce sürücü modifiyeli araçları ile katıldı. Drift, desibel ve araç güzellik yarışması yapılan fuar renkli görüntülere sahne oldu.



“Gençler hayatın stresini modifiyeli araçla üzerinden atıyor”


Volkan Kahraman, “Kendim modifiyeli araçlarla uğraşıyorum. Fuarın bu yıl ikincisi düzenleniyor bizde Ordu ilinden katılım sağladık. Beklediğimizden fazla katılım var. Fuar düzenli şekilde ilerliyor bizde kendi aracımızı getirdik. Yoğun bir ilgi var. Günümüzde gençler hayatın stresini modifiyeli araçla üzerinden atıyor. Bu yüzden modifiyeli araçlara önem veriyorlar. Aynı zamandan büyüklerimizde katılıyor. Desibel yarışmaları, güzellik yarışmaları oluyor herkese başarılar diliyorum” dedi.



“Yoğun kalabalık var bu kadar araba beklemiyorduk”


Furkan Onat, “Şehir dışından gelenler oldu. Yoğun kalabalık var bu kadar araba beklemiyorduk. Kendimizce arabamıza tasarım yaptık dikkat çekmesini istedik” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
100 yıl sonra aynı coşkuylaÖnceki Haber

100 yıl sonra aynı coşkuyla

12 Eylül mağduru baklavacı Nadir Güllü o günleri anlattı: “Allah o günleri bir daha yaşatmasın”Sonraki Haber

12 Eylül mağduru baklavacı Nadir Güllü o...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar