160x600
10 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Mısır, İsrail ve BAEden üçlü zirve

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mısır, İsrail ve BAEden üçlü zirve
Abone ol
MISIR CUMHURBAŞKANI ABDULFETTAH ES-SİSİ (ORTADA), İSRAİL BAŞBAKANI NAFTALİ BENNETT (SAĞDA) VE BAE ABU DABİ VELİAHT PRENSİ ŞEYH MUHAMMED BİN ZAYED EL NAHYAN (SOLDA) MISIR’DA BİR ARAYA GELDİ.

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, İsrail Başbakanı Naftali Bennett ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan Mısır’da bir araya geldi.


Mısır, İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır’ın Kızıldeniz kıyısındaki Şarm El-Şeyh’te üçlü zirve yaptı. Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, İsrail Başbakanı Naftali Bennett ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan’ın bir araya geldiği zirvede, İran, enerji piyasasındaki gelişmeler, gıda güvenliği ile bölgesel ve uluslararası gelişmelerin ele alındığı ifade edildi.


İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, "Liderler, dünyadaki ve bölgedeki son gelişmeler bağlamında üç ülke arasındaki bağları ve bunları her düzeyde güçlendirmenin yollarını tartıştı" denildi.


Söz konusu görüşme, İsrail, Mısır ve BAE lideri arasındaki ilk üçlü zirve oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trabzonsporda gelecek sezonun planlaması yapıldıÖnceki Haber

Trabzonsporda gelecek sezonun planlaması...

Çineli şehit özel harekat polisinin baba evi yasa büründüSonraki Haber

Çineli şehit özel harekat polisinin baba...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar