160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Misina ipine dolanan martıyı temizlik işçisi kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Misina ipine dolanan martıyı temizlik işçisi kurtardı
Abone ol
DOLANDIĞI MİSİNA İPİNDEN KURTARILAN MARTI KANADINDAN YARALANDIĞI İÇİN TEDAVİYE ALINDI.

Antalya’nın Serik ilçesinde balıkçıların denize attığı misina ipine dolanan karabaşlı martı, çevredekilerin ve bir temizlik işçisinin çabalarıyla kurtarıldı. Dolandığı misina ipinden kurtarılan martı, kanadından yaralandığı için tedaviye alındı.


Serik ilçesine bağlı Boğazkent Turizm Merkezi sahiline beslenmek için gelen karabaş martı, temizlik görevlisi tarafından misina ipine dolanmış vaziyette bulundu. Boynuna ve kanatlarına dolanan misinadan kurtarılan martı için Antalya Doğa Koruma Şube Müdürlüğü ekiplerine haber verilerek, yaralanan kuş tedavi altına alındı.


Serik Belediyesinde görevli temizlik işçisi Avat Barçın, "Misinaya dolanmış bir şekilde bulduk bunu. Balıkçılar bu misinayı koptuğu zaman bırakıp gidiyor. Bu misina da hayvanlara dolanıyor. Bu konuda balıkçıların dikkatli olması lazım. Kuşun tedavi olması için Doğa Koruma ekiplerine haber verdik" dedi.


Mahalle muhtarı Mehmet Çimen de, "Kuş, kıyıya at-çek yapan balıkçıların misinasına bağlı yalancısını gerçek balık zannettiği için dolanmış galiba. Kanadına ve boynuna dolaşmış misina. Milli Parklar Şefliğine haber verdik. İnşallah tedavi olup düzelir" şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecikte berberlerden yürekleri ısıtan kararÖnceki Haber

Bilecikte berberlerden yürekleri ısıtan...

Kumardan mühürlenen işletmeye yine kumar baskınıSonraki Haber

Kumardan mühürlenen işletmeye yine kumar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar