160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Minikler mutfağa girdi, kandil simidi yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minikler mutfağa girdi, kandil simidi yaptı
Abone ol
KOCAELİ'DE ATÖLYE ETKİNLİKLERİNE KATILAN ÇOCUKLAR, KANDİL SİMİDİ YAPTI. EĞLENCELİ ANLAR YAŞAYAN MİNİKLER, PİŞİRDİKLERİ SİMİTLERİ İKRAM ETTİ.

Kocaeli’de atölye etkinliklerine katılan çocuklar kandil simidi yaptı. Eğlenceli anlar yaşayan minikler, pişirdikleri simitleri ikram etti.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yarıyıl tatiline giren çocuklara yönelik başlatılan atölye çalışmaları devam ediyor. Atölye etkinlikleri İzmit’te Kongre Merkezi’nde, Gebze’de ise Osman Hamdi Bey Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. 4. gün etkinliklerinin en anlamlı anına mutfak atölyesi ev sahipliği yaptı. Bu atölyeye gelen çocuklar, Regaip Kandiline özel kandil simidi yaptı. Eğitmenlerinin gözetiminde hamur yoğuran, şekil veren öğrenciler, daha sonra ürünlerini fırınlayarak pişmelerini bekledi. Heyecanla simitlerin pişmesini bekleyen öğrenciler, daha sonra ailelerine ve konuklara ikram etti.


Öte yandan, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde çocuklar için panç ve filografi atölyelerinde etkinlikler düzenledi. Panç ve filografi üzerine eğitmenlerden bilgi alan Gebzeli çocuklar, daha sonra uygulamalı eğitimler yaparak el becerilerini geliştirdi. Veliler de zaman zaman uygulamalara katılarak çocuklarıyla eğlenceli vakit geçirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İş aramak için gittiği bölgede önce darp, ardından da gasp edildiÖnceki Haber

İş aramak için gittiği bölgede önce darp...

Doğuda kar yok soğuk hava etkiliSonraki Haber

Doğuda kar yok soğuk hava etkili

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar