160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Minik öğrenciler tohumla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik öğrenciler tohumla buluştu
Abone ol
TREDAŞ, 21-26 MART ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İÇERİSİNDE TOHUM BULUNAN KALEMLERİ İLKOKUL SEVİYESİNDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTURDU.

TREDAŞ, 21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında içerisinde tohum bulunan kalemleri ilkokul seviyesindeki öğrencilerle buluşturdu.


Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), kurumsal sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Şirket görevlileri, faaliyet gösterdiği Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli bölgelerinde ilkokul seviyesindeki öğrencilere üzerinde “Tohum ek ağaç olsun, ormanlar böyle çoğalsın” sloganının yer aldığı tohumlu kalem dağıttı.


Orman haftası etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz yıllarda “Enerjimiz daha yeşil bir dünya için” projesiyle 250 fidanı toprakla buluşturan TREDAŞ, bu yıl da bin adet tohumlu kalemi, hem fidan dikmenin önemini aşılamak hem de yeşili ve ağacı severek büyümeleri için öğrencilere hediye etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda  afet farkındalık eğitimi Önceki Haber

Elazığda afet farkındalık eğitimi

Gaziantepte 3. Ulusal Botanik Bahçeleri sempozyumu başladı Sonraki Haber

Gaziantepte 3. Ulusal Botanik Bahçeleri...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar