160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Minik kayak severler depremde hayatını kaybedenleri yarışarak andı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik kayak severler depremde hayatını kaybedenleri yarışarak andı
Abone ol
ERZURUM’DA MİNİK KAYAKÇILAR, DEPREM BÖLGESİNDE HAYATINI KAYBEDENLERİ YARIŞARAK ANDI. YARIŞMACILAR DEPREMİN YAŞANDIĞI İLLERİN YAZILI OLDUĞU YELEKLER GİYDİ.

Erzurum’da minik kayakçılar, deprem bölgesinde hayatını kaybedenleri yarışarak andı. Yarışmacılar depremin yaşandığı illerin yazılı olduğu yelekler giydi.


Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken Kayak Merkezi’nde Türkiye Kayak Federasyonu ile Sarıkamış Kayak Platformu işbirliğinde "Minikler Kar Festivali Teşvik Yarışı" düzenlendi. Birbiriyle kıyasıya yarışan minik kayak severler deprem bölgesinde hayatını kaybedenleri ise 11 ilin yazılı olduğu yelekleri giyerek andı. Depremden etkilenen 11 ilde hayatını kaybeden vatandaşlar için yarışan minikler üzerlerine ‘Başın sağ olsun’ ve illerin yazılı olduğu yelekleri giydi.


Öte yandan, minik kayakçıların yarışı sırasında pist kenarında çocuklarını izleyen aileler ise heyecan dolu anlar yaşadı. Küçük bir yarışmacı ise yarışı istediği sırada bitiremediği için göz yaşlarını tutamadı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehzadeler Belediyesi Ramazanda da sofraları ve etkinlikleriyle deprem bölgesinde olacakÖnceki Haber

Şehzadeler Belediyesi Ramazanda da sofra...

Ahi Evranın mesleğini sürdüren tek kadın, işini aşk ile yapıyorSonraki Haber

Ahi Evranın mesleğini sürdüren tek kadın...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar