160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Minibüsle çarpışan otomobil alev topuna döndü: 7 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minibüsle çarpışan otomobil alev topuna döndü: 7 yaralı
Abone ol
Kastamonu’nun Küre Ilçesinde Yolcu Otobüsü Otomobil Ile çarpıştı. Kazanın Ardından Otomobil Yanarak Kullanılmaz Hale Gelirken, 7 Kişi Yaralandı

Kastamonu’nun Küre ilçesinde yolcu otobüsü otomobil ile çarpıştı. Kazanın ardından otomobil yanarak kullanılmaz hale gelirken, 7 kişi yaralandı.

Kaza, Kastamonu-İnebolu Karayolu Küre ilçesine bağlı Ersizlerdere köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinde yolcu taşıyan M.D. yönetimindeki 37 NZ 666 plakalı minibüs, aynı istikamette seyir halinde olan A.G. idaresindeki otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle alevlere teslim olan otomobil küle dönerken, kazada 7 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Alevlere teslim olan otomobil, Küre Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaylak hayvan pazarında bayram telaşı yaşanacak Önceki Haber

Yaylak hayvan pazarında bayram telaşı ya...

Sanatçı Elif Buse Doğan, Samsuna hayran kaldı Sonraki Haber

Sanatçı Elif Buse Doğan, Samsuna hayran...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar